Tipy na DIY dárek pro tátu nebo maminku

Tlačí vás čas a nevíte, čím potěšit své blízké? Už vás nebaví dokola kupovat "klišovité" dárky? Chcete se letos vyhnout desítkám překvapení, která takříkajíc "nepotěší, neurazí"? Tak to jste tu správně! Představíme vám řadu různých originálních dárků, které zaručeně vykouzlí úsměv na tváři obdarovaného. Překvapení, která nikdy nezestárnou a vždy potěší.

V dnešní uspěchané době je personalizovaný dárek opravdu nad zlato. Dávání dárků by nemělo být jen povinností, kterou je třeba odškrtnout ze seznamu úkolů. Nejkrásnější dárek je ten, který je vyroben z lásky. Dárek, který ukazuje, že vaším hlavním cílem bylo potěšit svého blízkého.

Vyrobte tričko s vlastním motivem

Takový dárek vždy skvěle potěší! Můžete si vybrat z různých motivů, střihů a barev. Osobně doporučujeme zvolit text, který bude odpovídat buď nějaké vtipné neřesti vašeho blízkého, nebo zvolit jednoduchý a láskyplný vzkaz. Samotný výběr je opravdu velmi individuální. Záleží na povahových rysech osoby, kterou chcete obdarovat.

 

Nemusíte ale zvolit jen text. Na takové tričko můžete také navrhnout a aplikovat vlastní obrázek nebo rodinnou fotografii. Velký důraz kladte zejména na typ potisku. Snažte se vyhnout výtiskům, které po několika vypráních úplně zmizí nebo prasknou.

Doporučujeme vyzkoušet některé z našich sítotiskových sad, které vám umožní vdechnout život vašim nápadům a designům. Sítotisk je typ potisku, při kterém dochází k přetisku barvy přes propustné body šablony přímo na materiál, který chceme tímto způsobem ozdobit.

Hrnek s věnovaním- ranná káva nikdy nechutnala lépe

Ranní káva je záchranou téměř každého člověka. Všichni známe frázi jako: "Mluv se mnou po kávě." O to víc by si váš tatínek nebo maminka vychutnali kávu z hrnku, který by byl vyroben právě pro něj. Díky startovacím sadám na potisk hrnků si takový hrnek budete moci vyrobit i vy. Vybrat si můžete z různých variant.

Hrnek vyrobený na zakázku je jedna věc, ale hrnek, na jehož výrobě jste se podíleli, je věc druhá. Že to opravdu není nic těžkého si můžete přečíst v našem článku, kde podrobně popisujeme jak potisknout hrnek. Stačí špetka odvahy a kreativity a vaše nápady se mohou zhmotnit.

 

Společné okamžiky při skládání puzzle s rodinnou fotografií

Skládání puzzle zvyšuje vaši schopnost soustředit se. Aktivuje klidový režim mozku a vy takzvaně "vypnete". Puzzle jsou formou relaxace a zároveň mohou zvýšit fungování vašeho mozku. To jsou také důvody, proč puzzle považujeme za skvělý a nestárnoucí dárek. Puzzle vytištěné pomocí sublimačního tisku zaručeně nezklamou vás ani vaše blízké.

Užijte si odpočinek se svými blízkými a zároveň skládejte puzzle, které vám budou připomínat společné chvíle. Hotové - sestavené - puzzle doporučujeme přilepit lepidlem a zarámovat. Tento typ dárku tedy bude zdobit váš domov po celý rok.

 

Ponožky na nožky s potiskem „Pro nejlepší mámu/ tátu“

Ponožky jsou jedním z nejčastějších dárků, které lidé obvykle dávají. Do popředí se dostávají ponožky s bláznivými motivy. Například s potiskem vašeho domácího mazlíčka. Věřím, že každého milovníka zvířat potěší ponožky s potiskem obličeje jeho mazlíčka. Ponožky vyrobené sublimačním potiskem potěší opravdu každého bez ohledu na věk či pohlaví.

Jak se říká: "Ponožek není nikdy dost."  Proč tedy nesáhnout po staré známé klasice a nepořídit ji mamince nebo tatínkovi, ale ve vylepšené verzi s vlastním potiskem?

Rodinné odznaky pro rodinný klan

Mít vlastní rodinný odznak je opravdu netradiční, ale velmi originální dárek. Tak proč to nezkusit? Můžete si také vyrobit placku dle svých představ díky stroji na výrobu placek. Zaručeně vás nezklame a odmění vaši trpělivost a poctivé zacházení v podobě krásného a jedinečného dárku.

 

Tip od nás: Odznaky a placky můžete použít nejen jako dárek k narozeninám/svátku, ale také jako hezkou vzpomínku na vaši svatbu či promoci.

Díky multifunkčním zařízením pro potisk různých materiálů a výrobu kreativních předmětů můžete také v budoucnu obdarovat své okolí originálními dárky.

Kreatech.cz - váš průvodce světem světem kreativní tvorby.